Modeljernbaneklubben H0-Aalborg

Beskrivelse af anlægget fra 1993 - 2005:
Anlægget tager udgangspunkt i en model af Aalborg station (før ombygningen i 1970'erne), hvorfra et dobbeltspor går til Svenstrup J og videre til en endestation Århus. Fra Århus er der forbindelse til en skjult opstillingsrist, som skal illudere "det store udland" syd for Århus.
Fra Aalborg udgår et enkelt spor via jernbanebroen til en lille landstation Kvissel og videre til endestationen Frederikshavn.
Privatbanen vil blive baseret på APB (Aalborg Privat Baner), og fra Aalborg vil der komme en strækning AHJ (Aalborg Hadsund Jernbane) til en endestation som spormæsigt nok vil ligne Hadsund. Fra Svenstrup J vil strækningen AHB (Aalborg Hvalpsund Banen) afgrene, men straks efter forsvinde til en skjult rist.
Lige efter jernbanebroen vil en strækning FFJ (Fjerritslev Frederikshavn Jernbane) afgrene, og have forbindelse til den samme rist. Dette arrangement vil sikre, at man kan få alle tog (DSB og APB) til og fra Aalborg station med i en køreplan.
Der vil eventuelt også blive plads til en kort privatbane fra Frederikshavn til Skagen, hvor Skagen station vil blive placeret i vores værksted.

Nuværende anlæg                   Forsiden.